Boek: Tom Kreel is nog steeds – Op zwart

Tom Kreel is nog steeds – Op zwart

Tom Kreel is een veertiger die zojuist een scheiding achter de rug heeft. Waar hij denkt alle ellende wel verwerkt te hebben, is zijn nieuwe vriendin Tess anders van mening.
Met vallen en opstaan baant Tom zich een weg door het leven dat vooral lijkt te bestaan uit het opvoeden van twee pubers en het proberen zijn broertje voor misstappen te behoeden. Net wanneer de berg van stress en oud zeer niet hoger kan worden, gebeurt er iets vreselijks. Gesteund door zijn vriendin Tess en opa Piet Kreel probeert de stukgeslagen Tom zichzelf weer in elkaar te zetten!
Auteur Michiel Geurtse brak door bij het grote publiek met zijn debuutroman ‘Piet Kreel is nog wel’. Geurtse is bekend als columnist onder zijn pseudoniem MichielZiet en met zijn gedichten als HijZiet.
Deze geboren en getogen Tukker schrijft zijn columns onder andere voor het tijdschrift Schik, landelijke mantelzorgorganisatie MantelzorgNL en voor diverse kranten en sites.

Waar te verkrijgen?

Het boek is te verkrijgen of te bestellen bij alle boekwinkels in zowel Nederland als België. Ook is het boek te verkrijgen bij alle online boekenwinkels.

Wat kost het boek?

Het boek kost €17,25.

Kan ik hem ook krijgen met een handtekening van de auteur?

Dat kan! Bestel hem via MichielZiet@Outlook.com en koop hem via de auteur zelf. Let op! Er is een beperkte oplage bij de auteur zelf, dus op = op! Wees er dus snel bij!

Playlist

Wist je dat er ook een playlist bij het boek hoort? ‘Tom Kreel is nog steeds’ (En zijn voor ganger Piet Kreel is nog wel) is uniek hierin! Muziek staat centraal in deze roman en dat zie je niet vaak in boeken!
Nieuwsgierig? Of het boek gewoon lezen mét de playlist? Hieronder vind je de link naar Spotify en YouTube. Veel luisterplezier!

Op alle teksten en verhalen op deze website rust copyright. Alle rechten voorbehouden. De teksten en verhalen op deze website mogen niet zonder (schriftelijke) toestemming worden gebruikt of worden vermenigvuldigd voor andere doeleinden. Voor meer informatie neem contact met me op.

Copyright © 2014 – 2019 · All Rights Reserved · MichielZiet