De Columns uit Schik

Sinds dit jaar schrijf ik columns voor het tijdschrift Schik. Een tijdschrift voor en over mensen met een beperking en allen die hen een warm hart toedragen. Eigenlijk voor iedereen die hiermee te maken heeft.
Zelf ben ik mantelzorger en papa van een zoon met een zwarte autisme met daarbij een achterstand en het niet kunnen praten. Je kunt je voorstellen dat het opvoeden van een bijzonder kind met het nodige vallen en opstaan gaat.
Mijn columns in het tijdschrift Schik zullen deeltjes leven van mijn zoon en mij tonen. Een erepodium voor mijn zoon. Omdat hij het verdiend!

Theater van de mantelzorg

En gelukkig hij… (Torenkamer kwesties)

Haribo prikken

Hans Klok Junior

Piep!

– Wat kan mij het schelen

– Oppassen voor de knuf

 

Op alle teksten en verhalen op deze website rust copyright. Alle rechten voorbehouden. De teksten en verhalen op deze website mogen niet zonder (schriftelijke) toestemming worden gebruikt of worden vermenigvuldigd voor andere doeleinden. Voor meer informatie neem contact met me op.

Copyright © 2014 – 2015 · All Rights Reserved · MichielZiet