In het nieuws! Tweede boek Michiel Geurtse is uit!

En zo zie je jezelf terug in de krant:

Tweede boek Michiel Geurtse is uit!

‘Piet Kreel is nog wel’ veroverde al velen harten onder boekenminnend Nederland en Vlaanderen. Nu is het tijd voor zijn kleinzoon Tom Kreel. De tegenwoordig in Denekamp woonachtige Geurtse putte zijn inspiratie uit zijn eigen leven en verleden. Met zijn Tukkerse nuchterheid is de Twentse humor zeker zichtbaar.

Tom Kreel is nog steeds – Op zwart
Tom Kreel is een veertiger die zojuist een scheiding achter de rug heeft. Waar hij denkt alle ellende wel verwerkt te hebben, is zijn nieuwe vriendin Tess anders van mening. Met vallen en opstaan baant Tom zich een weg door het leven dat vooral lijkt te bestaan uit het opvoeden van twee pubers en het proberen zijn broertje voor misstappen te behoeden. Net wanneer de berg van stress en oud zeer niet hoger kan worden, gebeurt er iets vreselijks. Gesteund door zijn vriendin Tess en opa Piet Kreel probeert de stukgeslagen Tom zichzelf weer in elkaar te zetten!
Michiel Geurtse beschrijft met een vlotte heldere stijl de emoties uit het dagelijkse leven, die we allemaal herkennen. Dat maakt het boek ook zo aantrekkelijk. Zijn personages leven en je leeft met ze mee. Een talent wat weinigen gegeven is.

‘Ik ben erg trots dat mijn tweede boek over het leven van de Kreels’ het levenslicht heeft gezien. Tom lijkt in de verte een beetje op mij. Waardoor het schrijven over hem, zijn kinderen en zijn vriendin Tess een feestje werd. Het was alsof ik een schilderij schilderde wat voor mijn ogen tot leven kwam.’
Wat deze roman ook bijzonder maakt, is dat er een heuse playlist bij hoort. Deze kun je downloaden via Michiel zijn spotifylijst of via zijn YouTube kanaal.
Tom Kreel is nog steeds – Op zwart is een schitterend vervolg op zijn debuutroman. Het boek is stand alone te lezen. De roman is verkrijgbaar bij de betere boekwinkels en online winkels. Hebben ze hem niet? Dan kun je het boek daar altijd bestellen en de verkoper meedelen dat ze het rap wat op voorraad moeten nemen. Tom Kreel is namelijk een roman die een heel groot publiek verdient!

16 maart signeren bij Boekhandel Brummelhuis Denekamp
Wil je de schrijver in het echt ontmoeten en je boek laten signeren? Dat kan. Zaterdag 16 maart zal Michiel Geurtse bij boekhandel Brummelhuis van 14:00 tot 16:00 aanwezig zijn voor een meet and greet en uiteraard om je boek te signeren!

Reacties

    1. Bericht
      Auteur
    1. Bericht
      Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.