Mijn boek is uit! Tom Kreel is nog wel – Op zwart

Vandaag is het dan officieel. Mijn tweede boek ‘Tom Kreel is nog steeds – Op zwart’ is uit! Het was je vast niet ontgaan op de sociale media met al mijn ‘gespam’ over Tom Kreel. Nu kan ik me voorstellen dat je zo langzamerhand nieuwsgierig wordt. Daarom heb ik hier onder voor jullie al in het kort wat dingen op een rij gezet over mijn nieuwste roman.

Mocht je al iets willen lezen? Dat kan ook! Bol.com geeft je de gelegenheid om je het eerste hoofdstuk te laten lezen. Klik hier en word nieuwsgierig.

Tom Kreel is nog steeds – Op zwart

Tom Kreel is een veertiger die zojuist een scheiding achter de rug heeft. Waar hij denkt alle ellende wel verwerkt te hebben, is zijn nieuwe vriendin Tess anders van mening.
Met vallen en opstaan baant Tom zich een weg door het leven dat vooral lijkt te bestaan uit het opvoeden van twee pubers en het proberen zijn broertje voor misstappen te behoeden. Net wanneer de berg van stress en oud zeer niet hoger kan worden, gebeurt er iets vreselijks. Gesteund door zijn vriendin Tess en opa Piet Kreel probeert de stukgeslagen Tom zichzelf weer in elkaar te zetten!

Waar te verkrijgen?

Het boek is te verkrijgen of te bestellen bij alle boekwinkels in zowel Nederland als België. Ook is het boek te verkrijgen bij alle online boekenwinkels.

Wat kost het boek?

Het boek kost €17,25.

Kan ik hem ook krijgen met een handtekening van de auteur?

Dat kan! Bestel hem via MichielZiet@Outlook.com en koop hem via de auteur zelf. Let op! Er is een beperkte oplage bij de auteur zelf, dus op = op! Wees er dus snel bij!

Reacties

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.