Reacties

 1. Roos

  Hahahaha, dat einde… ‘Hohoho’. 😛 Leuk idee, een boek-weggeef-actie. I’m in! 😀 Heb uiteraard braaf op de subscribe button geklikt op YouTube. 🙂
  Waar ik over zou bloggen, ja eh, van alles. Blog als ik tijd en zin heb; de ene keer over koffie en blabla en de andere keer wat meer serieuze zaken. Kan zowel religie, filosofie, als psychologie zijn. Vloggen is dan weer net niet aan mij besteed. Lijkt me uitermate ongemakkelijk om jezelf terug te kijken, hehe. 😛

  1. Bericht
   Auteur
 2. Miron

  Ja, ik doe mee! Vloggen zou ik nooit doen. Heb geen videohoofd en met mijn Limburgse accent zal iedereen de slappe lach hebben. Bloggen doe ik al, over alles wat ik leuk of interessant vind. Ik zou nog wel een boek willen schrijven. Met als onderwerp seriemoordenaars. Lees zelf hier ook graag boeken over ik heb er een morbide nieuwsgierigheid naar. Ik kom geregeld plekjes tegen waar ik een foto van wil maken om te gebruiken in een eventueel boek. Zo’n onheilspellende plek waar je je slachtoffer zou kunnen verstoppen ofzo. Haha lekker he. Nou dat dus en wil graag je boek winnen ?

  1. Bericht
   Auteur
 3. Helga Wensink

  Ik wil ook graag meeloten voor het gesigneerde boek. Maar vloggen zie ik mezelf nog niet doen hoor. Laat ik eerst maar eens proberen te bloggen. Haha. Groetjes Helga.

  1. Bericht
   Auteur
    1. Bericht
     Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.