Selfie erotiek

Anderhalf uur duurde de busreis van onze badplaats naar Falasarna beach, een van de stukjes paradijs op Kretaanse aarde. Een stukje hemel dobberend in de Middellandse Zee. Zover was het echter nog niet.

Bij het instappen van de overvolle bus werden mijn vriendin en ik ruw van elkaar gescheiden. Zij moest naast een vriendelijke, oude vrouw zitten en ik naast een Engelsman met vijftig kilo aan overgewicht.  Dat rijkelijk over zijn stoel bungelde en dus ook op mij. Stukjes naar bier riekende, bezweet huid in een Kretaanse bus. Lekker glibberend tegen mijn lichaam. Aan de andere kant zat de kaartjescontroleur op mijn armleuning. Zijn mooi gevormde, te dikke kont af en toe tegen mijn hoofd aan bupsend. Daar zat ik dan, met mijn overvolle rugtas. Als een sardine tussen twee overrijpe tonijnen.

Mijn vriendin had ergens gelezen dat je bij dat stukje paradijs heel mooi kon klimmen. Dus moest ik sokken, stevige broek en bergschoenen aan. Zwemspullen en al het andere wat eventueel nodig zou kunnen zijn, ging in de rugtas. Die ik dus droeg. Wanneer je dan gepropt in een overvolle bus naar een strand zit en je ziet alleen maar schaars geklede mensen met enkel een handdoek en zwemkleding, hooguit een strandtasje, tja, dan voel je je wel wat overdressed. Laat staan bekeken. Net toen ik dit een beetje pissig  naar mijn vriendin vijf meter verderop wilde seinen,  kreeg ik letterlijk een bips van een wat oudere vrouw in mijn gezicht gedrukt. Zij moest even geld pakken en zag mij niet zitten tussen big bips en mighty ass. Van alle schaars geklede, sexy billen die in de bus stonden,  kreeg ik deze. Zo’n busreis dus.

Eindelijk zat de helse trip erop. Het voelde als een reis van een dag door een arm gebied in Afrika, al hobbelend en bobbelend. Ik stapte uit en mijn vriendin en ik werden herenigd. We wilden elkaar omhelzen, omdat we het overleefd hadden. Helaas vond mijn vriendin dat ik te veel naar  oude tonijn rook. Zucht.

De lange tocht bleek meer dan de moeite waard. Een waar paradijselijk uitzicht doemde al wandelend voor ons op. Azuurblauwe zee, palmbomen, witte stranden. Precies zoals het in het foldertje stond. Dat is wel eens anders met foldertjes. Wie heeft het niet meegemaakt dat de breedbeeld tv, luxe boxspringbed en bubbelbad uit het foldertje over je hotelkamer opeens getransformeerd waren tot een flikkerende, vierkante bak, een bed op kratjes en een bubbelende wasbak?

Afijn, hier leek alles te kloppen. Aquamarijn blauwe lucht? Check. Rustig strand zonder al te veel toeristen? Check. Braziliaanse bikini taferelen? Meer dan check! Dat mocht wel wat minder van mijn vriendin. Helemaal toen bleek dat ik als een van de weinige mannen lag te zonnebaden op een gehuurde stretcher. Falasarna beach, een waar paradijs. Je kijkt je ogen uit als man en je verbrandt vooral je rug.

Nu heb ik ooit eens in een column verteld waarom een man een zonnebril draagt. Dat is om heerlijk ongegeneerd te kunnen loeren naar alles wat er aan vrouwelijk schoon voorbijkomt. Vereiste is wel je gezicht strak te houden en net te doen alsof je slaapt of naar een punt kijkt. Inwendig grijns je je natuurlijk de pletter. Er is nog een truc. Alvast excuses aan alle mannen die ik bij deze verlul. Maar ja, mijn vriendin kent dit foefje inmiddels ook al en waarom zouden jullie het beter hebben dan  ik? ‘Inwendige grijns.’ Wanneer je op je buik zonnebaadt, zorg er dan voor dat je handen boven je hoofd liggen. Wanneer je dit goed doet, kijk je zo onder je oksels door het strand op. Het lijkt net alsof je slaapt, maar ondertussen gluur je alle kanten op. Vereisten zijn dan wel dat je strategisch ligt, je rug goed insmeert en je oksels geschoren en gewassen zijn. Een stukje paradijs op aarde opent zich voor je.

In mijn gezichtsveld verschenen drie Italiaanse meiden die elkaar insmeerden met zonnebrandcrème. De billen hingen er sexy bij in de strings en hun strak getrainde lijfjes glansden bronstig in de zon. Met open mond waren mijn ogen vastgepind op hun stralende lichamen in een witte, zwarte en bloemetjes bikini. Hun haren wapperend in slow motion. Alleen de muziek van Eros Ramazzotti ontbrak nog op de achtergrond. Er leek geen einde te komen aan het insmeer ritueel. Terwijl mijn rug verfikte in de zon, zat ik in gedachten weer in de bus. Maar ditmaal tussen hun billen.

Een tik op mijn kont verstoorde ruw mijn fantasie.

‘Je moet je insmeren, schat, je verbrandt.’

Zuchtend kwam ik overeind. ‘Je haalt me midden ergens uit!’

‘Was je aan het tukken?’

‘Nee, je haalt me uit hen!’ Ik wees naar de drie bonita’s.

Nu zuchtte mijn vriendin. ‘Deed je weer de elleboog truc?’

‘Yep.’

‘IJswater nodig?’

’Niet als je ervan wilt profiteren.’

Een veelbetekenende glimlach verscheen. Bij mij wederom een inwendige grijns.

De dames waren nog lang niet klaar met hun erotische voorstelling. Het bleek dat ze er totaal lak aan hadden dat vijftig zonnebadende vrouwen en Michiel mee zaten te kijken. Na het insmeren gingen ze ook vrolijk verder met selfies. Vlak voor mijn neus! Liggend op het strand. Billen zo bloot mogelijk. De borsten waren zo goed opgepusht dat zelfs de selfie stick vanzelf omhoog uitschoof. Verleidelijk lachend naar de camera. In allerlei standjes. Op de buik, in de zee, op de rotsen, wulps met de billen omhoog, schalks over de schouder kijkend. Bij de laatste foto die het trio nam, wilde ik spontaan applaudisseren voor deze mooie show. The best in Kreta! Daar kon geen animatieteam van een of andere klote all-you-can-eat resort tegen op! Het stond ook niet in de folder, maar dat is de mensen van Sunweb vergeven. Ik kon alleen maar zeggen: Bedankt, Harrie! Ik werd helemaal dankbaar toen na er ook nog een hele groep meiden voor mijn neus erotische selfies gingen maken.

De terugweg in de bus naar onze badplaats was wederom druk, bezweet en tussen de verkeerde konten in. Rugtas ditmaal nat en vol en ik helrood verbrand. Mensen staarden mij vol medelijden aan. Die arme jongen, wie gaat er nu ook als een bergbeklimmer naar het strand? Helemaal oververhit. Kijk dan. Hij ijlt zelfs. Zie die brede grijns eens op zijn gezicht. Niet best.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties

  1. Bericht
   Auteur
    1. Bericht
     Auteur
 1. Annette

  Hahaha ik had op terugreis gein zitten maken over een dame met enorme bossen haar onder de oksels. Guess wie er naast me zat in het vliegtuig tot hilariteit van mijn kinderen? zucht, gelukkig werd het snel frisjes en trok deze mevrouw een vestje aan 🙂

  1. Bericht
   Auteur
 2. Thuisbijmij

  *voegt deze toe aan haar top 4, waardoor er nu een mooie top 5 ontstaat. Niet vanwege sexy maar vanwege de typisch mannelijke point of view. ?

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 3. Sonja Grinwis

  Uiteraard had ik graag met een gevatte reactie willen komen of desnoods met een komische selfie 😉 maar geveld door een vervelend virusje zit ik met een hoofd vol watten en komt er vandaag niets zinnigs uit.

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.