Plasseks

Het mag weer! Plasseks is het erotische fenomeen waar u bij uw partner, of vice versa, een warme straal eigen vocht over zijn of haar lichaam urineert. Bij voorkeur in de mond.  Daarbij zijn een aantal zaken zeer belangrijk om in acht te nemen. Drink voldoende, laat de activiteit plaatsnemen in een spatvrije omgeving, zorg dat je een dag van te voren geen asperges of andere welriekende zaken hebt gegeten en mijdt vooral snert en bruine bonen. Dan kan er weinig misgaan.

Afijn, we zijn trots! Eindelijk hebben we in Nederland ook een celebrity met een sekstape! Nou ja, tape, minifilm. Want zolang duurt het gezeik ook weer niet. Er schijnt zelfs een tweede video uitgelekt te zijn! Waarbij ik de term uitlekken een prachtig woord vind voor dit soort nieuws.

Opeens had heel Nederland het over de sekstape van Patricia Paay. Mensen die massaal steun gaven aan de tv-persoonlijkheid tot en met sensatie zoekers die elke nis van het grote internet afzochten om de beelden maar te kunnen zien en vooral te delen. Ik koos om geen van beide te doen. Steun geven vind ik ook weer zoiets. Bovendien neemt Patricia ook geen blad voor de mond, zoals we nu ondertussen door het filmpje weten. Zij redt zich wel met de steun die ze van haar naasten krijgt. Het filmpje delen vind ik helemaal zo wat. Wie heeft het gedeeld? Eerlijk zijn! Zou je normaal ook een plasseks film delen op je Sociale Media? Zo ja, gefeliciteerd met uw fetisj. Zo nee, dat dacht ik al, dus waarom nu wel?

Kiezen, daar zeg je zoiets. Door al het gespetter van Patricia zou je haast vergeten dat de verkiezingsstrijd is losgebarsten. Er gaat geen dag voorbij of de nieuwszenders hebben er wel weer iets over. Jesse hier, Geertje daar, Slob zemelt wat langs de bijbelbelt. Maar dat terzijde. De lijsttrekkers doen hun stinkende best om hun stem te laten horen, door te vertellen waarvoor ze staan. Social Media, theaters, langs de kant van de weg. Overal hoereren zij hun visie op het land. Ongegeneerd en met een op maat gesneden imago. Hoewel Buma misschien toch beter een wat stoerder image had kunnen aanmeten dan dat van een Sesamstraat karakter.

Maar wees wederom eerlijk. Hoeveel van jullie kunnen precies vertellen waar elke partij nu precies voor staat? Precies. Niet veel. Kieswijzers moeten er aan te pas komen om beeld te krijgen van je politieke voorkeur. Staat de uitkomst je niet aan? Staat er opeen PVV terwijl je macrobioot bent? Of 50plus partij terwijl je net achttien bent? Dan kiezen we voor het innerlijke gemoed toch gewoon wat anders? Dat is het mooie democratie. Alles kan. We mekkeren er toch niet minder om wanneer de verkiezingen er op zitten en de lijsttrekkers weer terug in hun bubbels kruipen.

Onze favoriete bezigheid. Lekker zeiken tegen de politiek aan. Dat vinden we leuk. Dus waarom mag Patricia dit niet een keertje ervaren. Zij kreeg het letterlijk over zich heen en bijna iedereen kent inmiddels de spetterende details.

Kijk lijsttrekkers. Zo kan het ook! Doe iets waardoor je in een klap op de kaart staat. Doe iets waardoor je naam nog lang blijft nadruppelen. Geen agendapunt die het hier van wint!

toilet

Bewaren

Reacties

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 1. Rob Alberts

  De filmpjes laat ik aan mij voorbij gaan.
  De debatten volg ik ook al niet.

  De kies- en stemhulpen geven precies mijn politieke keuzes aan.

  Verer laat ik het maar op zijn beloop.

  Democratische groet,

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
    1. Bericht
     Auteur
 2. Morgaine

  Ik heb het een beetje gemist allemaal door andere bezigheden, die ook alweer voorbij zijn hoor, maar ik zeg altijd, wie zonder zonde is, werpe de eerste steen.

  Zowel voor het 1 als het ander.

  X

  1. Bericht
   Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.