17 reacties

  • Morgaine

    14 augustus 2016

    Vanmiddag synchroonzwemmen, jaaaaaaa het enige wat ik zal kijken, hahahaha start ook pas vandaag 😉

    X

    Reply
    • MichielZiet

      14 augustus 2016

      Hahahaha… ik vind dat razend knap! Ik vermoed dat de Chinezen en de Japanners hierin uitblinken?

      Reply
      • Morgaine

        14 augustus 2016

        nope, Rusland is regerend 😉 Ook op de OS

        Reply
        • MichielZiet

          14 augustus 2016

          Aha… weer wat geleerd. Ik vind de Aziaten namelijk wel iets van het synchrone…cultuur en leefwijze en zo… hopelijk beledig ik nu niet een heel deel van deze mensen, hihi. X

          Reply
          • Morgaine

            14 augustus 2016

            Op dit moment is zelfs Italië favoriet heb ik gelezen hoor, zij staan op 1 voor de selectie voor de OS… Japan op 2, Oekraine op 3, maar nogmaals, dit heb ik via youtube uit moeten vogelen, gezien het hier niet uitgezonden wordt op tv, never nooit niet… helaas… ik zal moeten live streamen ook vanmiddag via de NOS. vorige keer ook.

          • MichielZiet

            14 augustus 2016

            Hmmm… dus er mag wel wat meer aandacht voor komen.

          • Morgaine

            14 augustus 2016

            We hebben geen team, en de aankoop is ook erg duur natuurlijk. Ons laatste team die de OS heeft gehaald blijkt Athene te zijn, toen zat ik in andere oorden en heb het niet gezien, lieve streamen in 2004 was ook nog geen optie, ik bedoel maar, heb jij ze zien zwemmen toen? Ons team?

          • MichielZiet

            14 augustus 2016

            Ik heb er wel iets van meegekregen, maar meer van uit documentaires… En klokhuis… dat is me altijd bijgeleven.

          • Morgaine

            14 augustus 2016

            Ik heb zelf bij ‘De Dolfijn’ gezwommen ooit in Amsterdam, en die vereniging is zo KNZB gezind al heel lang, dat zij dus ook OS kampioenen hebben getraind voor het ‘gewone’ banenzwemmen, sterker nog, de zoon van mijn juf destijds, Ronald Rademakers, toen ik net in Almere woonde een paar jaar, hoorde ik ineens rondgaan op tv… HIJ stond op de OS van… 1984/86/88? ik weet niet, maar in elk geval dat was heel gek… whahahaha

          • Morgaine

            14 augustus 2016

            oh, wat ik dus wilde vertellen, is dat ik met diplomazwemmen daar, 1x in de week, de woensdagavond, naast het syncrhoonzwemteam zwom, en ik altijd in de lijnen hing als zij trainden, dat vonden mijn leraren niet zo fijn, heb dus ook wel de haak gekregen dat ik mijn banen moest gaan zwemmen, ahahaha

      • Morgaine

        14 augustus 2016

        Ik weet dat je mij niet vaak bezoekt, maar mijn dochter heeft het jarenlang gedaan, hier lees je, en ik heb ooit op een familie dag mee mogen zwemmen, zwaar hoor, alleen al dat stil blijven liggen op 1 plek, je armen, pffffffff de foto’s zijn dus mijn dochter in het water, ik had toen net mijn eerste digi camera. https://mymorgaine.wordpress.com/2016/08/10/olympische-spelen-synchroonzwemmen/

        Reply
  • Melanie

    14 augustus 2016

    Men verwacht veel te veel van onze sporters.. zijn allemaal maar mensen die op één moment moeten knallen.. kan helaas niet altijd 😐

    Reply
    • MichielZiet

      14 augustus 2016

      Zolang ze maar geloven in hun zelf, dan kan er veel. En niet vergeten: een vijfde plek op de 100 is al legendarisch. 🙂

      Reply
      • Melanie

        14 augustus 2016

        Helemaal mee eens.. ze heeft dd longen uit haar lijf gerend ! Neem mijn petje af 😊

        Reply
  • Kakel

    14 augustus 2016

    Heel jammer, voor Daphne zelf nog het meest. Ze was zwaar gedesillusioneerd. Maar meer dan je best kun je niet doen en ze heeft gestreden voor wat ze waard is!

    Reply
    • MichielZiet

      15 augustus 2016

      Precies en ze heeft nog een mooie 200 in het verschiet.

      Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.