Reacties

  1. Bericht
   Auteur
    1. Bericht
     Auteur
     1. Morgaine

      Op dit moment is zelfs Italië favoriet heb ik gelezen hoor, zij staan op 1 voor de selectie voor de OS… Japan op 2, Oekraine op 3, maar nogmaals, dit heb ik via youtube uit moeten vogelen, gezien het hier niet uitgezonden wordt op tv, never nooit niet… helaas… ik zal moeten live streamen ook vanmiddag via de NOS. vorige keer ook.

     2. Bericht
      Auteur
     3. Morgaine

      We hebben geen team, en de aankoop is ook erg duur natuurlijk. Ons laatste team die de OS heeft gehaald blijkt Athene te zijn, toen zat ik in andere oorden en heb het niet gezien, lieve streamen in 2004 was ook nog geen optie, ik bedoel maar, heb jij ze zien zwemmen toen? Ons team?

     4. Bericht
      Auteur
     5. Morgaine

      Ik heb zelf bij ‘De Dolfijn’ gezwommen ooit in Amsterdam, en die vereniging is zo KNZB gezind al heel lang, dat zij dus ook OS kampioenen hebben getraind voor het ‘gewone’ banenzwemmen, sterker nog, de zoon van mijn juf destijds, Ronald Rademakers, toen ik net in Almere woonde een paar jaar, hoorde ik ineens rondgaan op tv… HIJ stond op de OS van… 1984/86/88? ik weet niet, maar in elk geval dat was heel gek… whahahaha

     6. Morgaine

      oh, wat ik dus wilde vertellen, is dat ik met diplomazwemmen daar, 1x in de week, de woensdagavond, naast het syncrhoonzwemteam zwom, en ik altijd in de lijnen hing als zij trainden, dat vonden mijn leraren niet zo fijn, heb dus ook wel de haak gekregen dat ik mijn banen moest gaan zwemmen, ahahaha

    1. Bericht
     Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 1. Kakel

  Heel jammer, voor Daphne zelf nog het meest. Ze was zwaar gedesillusioneerd. Maar meer dan je best kun je niet doen en ze heeft gestreden voor wat ze waard is!

  1. Bericht
   Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.