Help MichielZiet de Metro in!

*Dus stemmen op de site. Hoe meer stemmen hoe meer vreugd! ๐Ÿ™‚ *

Oproep!ย  Bezorg Michiel veel stemmen!

Wie oh wie wil mij een plezier doen. Normaal ben ik niet zo van het vragen om stemmen, maar hiervoor wil ik toch een uitzondering maken.
Ik heb een column geplaatst op de site van Metro Nieuws.
Buiten het feit dat ik graag jullie mening of jullie herkenbaarheid hier over hoor, zou ik het te gek vinden als jullie op mijn column zouden willen stemmen.
Ik zet in op 300 plus (ja, ja… grootheidswaanzin!)

Hierbij de link:
http://lezerscolumns.metronieuws.nl

Klik bij mijn naam dan op de stemknop.

metro_logo_new_big

Reacties

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 1. Sonja Grinwis

  Ik kan me hier helemaal in vinden. Dit land, de hele wereld kan veel meer positiviteit gebruiken. SM is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen, dat is in de “sociale” SM vaak ver te zoeken. Mijn stem is voor Michiel

  1. Bericht
   Auteur
 2. Harrij Smit

  En ook van mij een welverdiende stem! Wens je er veel succes. Ik kan daar niet reageren omdat ik geen vleesboekaccount heb en doe het daarom maar hier:
  Goed gezegd, Michiel! Ik prijs mij overigens gelukkig dat er op mijn weblog gedachtgedicht tot nu toe alleen maar positieve reacties zijn binnengekomen. En moge dat zo blijven.

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 3. sonja

  Goed artikel waar ik me volledig in kan vinden, Michiel, het is idd om te janken dat iedereen wel ergens iets van vind, ongezouten en annoniem je mening verkondigen is zรณ gemakkelijk maar o, zo laf!! Ik zeg; Leven en laten leven! Uiteraard heb ik op je gestemd, je staat bovenaan, zo te zien ๐Ÿ™‚ Succes!

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 4. Meer dan mamma

  Ik weet niet wat ik fout doe, heb wel twintig keer gestemd, maar de teller blijft maar op 3 staan. Gezien je reacties zouden er veel meer moeten staan. In ieder geval, ik heb op je foto (en verhaal) geklikt, gestemd en gestemd en gestemd en… etc…. Ik gun je de overwinning….

  Ow… je staat al in de Metro… nou ja.. heb het lekker op de site gelezen ๐Ÿ™‚ Fijn dat het gelukt is…!!!!

 5. Bericht
  Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.