De 1000 bereikt. De winnaar is bekend!

Het is zover. De winnaar van de verloting is bekend!

Een overweldigd aantal mensen had gereageerd via de mail of de site. Zoveel dat ik eerst even de boel goed op een rijtje moest zetten om een goede verloting te doen. Dat is gelukt. Onder streng toeziend oog van enig jurylid en toekijker dat alles eerlijk is verlopen: mijn vriendin, heb ik een winnaar getrokken.

*Start het tromgeroffel.*

De winnaar, van het leuke fantasy boek, is geworden…

Ik had het niet beter kunnen trekken dan:

Harrij Smit!

Geweldig! Het is je van harte gegund Harrij. Als je me je adres gegevens (de 15e volgens je gedichten 😉 ) door wilt mailen dan probeer ik het volgende week rond te maken.

Nogmaals proficiat en aan iedereen die zo leuk gereageerd heeft: Bedankt en blijf lezen! Want ik schrijf zo graag voor jullie. 🙂

 

the winner

Bron afbeelding: HinkingArtist.com

Reacties

 1. Harrij Smit

  Komt daar op de zaterdagochtend tussen alle mailtjes een bericht van Michiel binnen. Ik open hem zoals gewoonlijk met voorrang, omdat hij zulk heerlijk leeswerk biedt, en dan lees ik daar zomaar mijn naam.
  Wat leuk, Michiel. Ben er heel blij mee. Mijn speciale dank gaat natuurlijk uit naar jouw lieftallige onewoman-jury – zij heeft haar taak perfect uitgevoerd 🙂
  Ik zal je vanzelfsprekend mijn 15e adres mailen.
  Goh wat een leuke verrassing.

  1. Bericht
   Auteur
 2. elsjeveth

  n dikke proficiat voor Harrij. Dat is me daar een Drentse bofkont 🙂 En Michiel blijf schrijven, ik lees je stukjes met veel plezier.

 3. Pingback: Michiel Ziet en de Zielendief | gedacht & gedicht

  1. Bericht
   Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.