1000-volgers-verloting

Ooit, toen ik deze blog begon, had ik nooit durven dromen dat ik de magische grens van duizend volgers zou bereiken. Nu, een paar maanden verder, is de niet gedurfde droom uitgekomen. Mijn site grenst tegen de duizend volgers/lezers aan! Daar heb ik maar één ding op te zeggen: Holymolymiomy! Ik ben écht super trots! Het gaat ook een staartje krijgen, want ik ga de stoute schoenen aantrekken en de verhalen inleveren bij drie uitgevers die het wel eens wilden lezen. Hopelijk worden het geen teenslippers. Afijn, niks heb ik… Of nog meer cliché: niet geschoten is altijd mis.

Als dit  geen reden voor een klein digitaal feestje, dan weet ik het ook niet meer. Daarom ga ik hetzelfde doen, wat ik ook een tijdje terug deed: een verloting zodra de magische grens van duizend/volgers bereikt is. Jawel, er is een kans om wederom een leuk fantasy boek te winnen met onder andere een modern fantasy verhaal van mezelf er in. Uiteraard met iets leuks er bij geschreven. 🙂

Nu wil ik zeker weten dat ik het boek aan iemand geef, die het ook echt wil en echt volgt Daarom heb ik drie kleine regels voor de verloting.

1. Je bent volger van www.MichielZiet.Wordpress.com

2. reageer hieronder dit bericht of reageer via de mail die rechts van de blog te vinden is:

3. Probeer om jouw eigen zienswijze mij te vertellen waarom je het leuk zou vinden dit boek te krijgen, of wat je van MichielZiet vindt… of beide mag ook. Dus nu mogen jullie ‘Zien’ in plaats van Michiel.

Op deze manier weet ik zeker dat het boek ergens terecht komt die er blij van wordt. Ik ben sowieso al blij en het is mij een eer en genoegen om nog veel meer verhalen te schrijven die MichielZiet.

De actie start bij het plaatsen van dit bericht en zal ongeveer eindigen vijf dagen nadat de duizend volgers bereikt zijn. Uiteraard plaats ik een bericht hierover zodra dit gebeurd is.

Ik zie jullie reacties tegemoet. 🙂

Liefs,

MichielZiet

1000

Reacties

 1. Marianne Cramer

  Je verhalen hebben (bijna) altijd een verrassingselement dat mij aanspreekt. Verhalen vol humor en een beetje zelfspot… Waar vind je dat nog?
  Ook verrassend in bovenstaande stukje dat er twee keer (verschillende) punten 2 in staan en punt 3 er niet is *proest*.

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 2. boterblommeken

  Een boek hoef ik niet perse te winnen maar ik wil je best zeggen wat ik van jou en je schrijfsels vind. Je schrijft lekker “normaal” en dat leest prettig. Soms pik ik een foutje uit je blog en als ik dat tegen je zeg ben je er blij mee. Top! Ik lees meestal graag wat je schrijft.

  1. Bericht
   Auteur
   MichielZiet

   Dank, dank, 🙂 Tuurlijk ben ik blij met foutjes die je er uit pikt. Vaak heb je zo vaak over je eigen verhaal gelezen, dat je de fouten niet meer ziet. Mensen zoals jij ben ik den super blij mee! 🙂
   En blij dat je de meeste verhalen leuk vindt! 🙂

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 3. elsjeveth

  Ha die Michiel
  wat een mooie mijlpaal heb je (bijna) bereikt en in zo’n korte tijd. Neem daar je hoedje (staat je leuk overigens) maar voor af. Heel veel succes met je boekje.
  Op dit moment ben ik bezig met het samenstellen van mijn eerste bescheiden bundeltje. Zorgt voor buikpijn, gevoelens van onzekerheid en zelfoverschatting. Dat botst weleens, weten mijn huisgenoten alles van.
  Sinds kort lees ik je blog, met een glimlach en daar gaat het bij mij o.

  1. Bericht
   Auteur
 4. Cassilda

  Zoals we hier zouden zeggen; juh hoort dat dan! Dat boek gaat er komen, ze zullen zien dat het een boek waard is en het kan gewoon niet lang duren voordat ze in de winkel verschijnen.
  Mn collega’s weten het tegenwoordig al, op woensdagmiddag komt het gegiechel door het woensdagverhaal.
  Je brengt met alle verhalen mensen bij elkaar, een glimlach of andere emotie weten te raken met de meest uit een lopende verhalen. Groot talent 😀

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 5. Harrij Smit

  Goed plan, Michiel. En fantastisch dat je bijna duizend lezers hebt!!!
  Ik kan de tijd en het geduld niet opbrengen om al jouw oudere blogs te gaan lezen, maar een gekregen boek mag je natuurlijk niet in de bek kijken. 🙂

  Wat ik aan jouw blogs zo fijn vind, is dat ik er steeds weer de gewone dingen in terugvind, de eenvoudige interactie tussen mensen van vlees en bloed – wat ik graag de menselijke maat noem. Jij grossiert daar in.

  p.s. als het uitgegeven worden lastig wordt, zou je ook het heft in eigen hand kunnen nemen en je verhalen als e-book kunnen uitgeven. Je moet het dan zelf in PDF en/of epub zetten en verkoopt ze dan via bijvoorbeeld http://www.woordstroom.nl/

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 6. rianneevers

  Ah wat gaaf, dat zijn heelveel volgers! En je verdient het. Jouw verhalen raken me altijd, is het niet via de humor, dan via het mooie onderwerp. Echt gaaf dat er een boekje komt, dat is nog steeds een droom van mij, een eigen boek schrijven. Ik ben er echt benieuwd naar!
  Ken je boekscout.nl ? Daar kun je gratis je eigen boek uitgeven 🙂

  1. Bericht
   Auteur
 7. Meer dan mamma

  Ik geloof niet dat ik JOU hoef te vertellen waarom ik hier graag kom lezen… dus doe ik dat ook niet 😉
  Ik ben geen volger, ik ben een lezer, een genieter en soms een lurker… en ik gun je daar ook 1000 van.
  Succes met de verloting en op naar de volgende 1000. Voor nu een heel fijne zondag gewenst.

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 8. Joanda Ringelink-Vredeveld

  Ik heb eindelijk de tijd genomen en ben nu officieel volger geworden. Trots op mijn neef, dat boek gaat er komen, succes…Liefs Joanda.

  1. Bericht
   Auteur
 9. beaunino

  Volgers zijn toch een soort van beloning. Zo zie ik het. Ze volgen je niet voor niets. Ik ben dan ook super trots op mijn 105 volgers.
  Maar Duizend volgers?!
  Halleluja zeg, wat veel.
  Maar eigenlijk, eigenlijk zijn het er nog steeds te weinig. Iedereen zou jou gewoon jouw steengoede verhalen moeten lezen.

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
 10. Henriette Hendrix

  Hallo Michiel, om met een cliché te beginnen; wat een mijlpaal! Fantastisch. Ik ga graag mee de tombola in want lezen is mijn lust en mijn leven en van boeken krijg je nooit genoeg. Je blogs zijn leuk en luchtig, ik geniet ervan. Succes met het uitgeven.

  1. Bericht
   Auteur
  1. Bericht
   Auteur
   MichielZiet

   Heel eng. Maar ik houd mij een spiegel voor. Dat minder dan de helft leest, dat er wel wat spammail tussen zullen zitten. Dat soort dingen wordt het minder eng van. Aan de andere kant is het ook weer heel gaaf. Het is een soort van motivatie om je verhalen zo goed mogelijk te schrijven en uiteraard bij de kern van jezelf te blijven.
   En ik leer er veel van en leer veel leuke blogsites kennen. 🙂

 11. sterregoud

  Ja, ik wil! Ook hier dus…;-)
  En waarom?
  Ik mag graag, heel graag verrast worden door goed geschreven verhalen. Zowel taaltechnisch als inhoudelijk, uiteraard…
  En van wat ik hier bij jou als recente blogster/volgster lees word ik blij.
  En ermee verrast…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.