Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog,

Veeg uw voeten, gaat lekker zitten en lees mijn verhalen van wel en wee. Oftewel: ik zou het te gek vinden als mensen de weg naar mijn blog weten te vinden en kunnen waarderen voor wat ik schrijf.

Dingen zien en er een verhaal inzien, dat is wat ik graag doe. Nu zag ik al heel vaak dingen, maar had er nooit bij stil gestaan om het te noteren, onthouden en/of op te schrijven.

Tot dat ik een documontaire zag over Martin Bril. Hij was een koning in waarnemen van zaken die anderen niet zagen of niet belangrijk vonden.

Wat Martin Bril kan, kan ik ook!… Not! Het is ook niet te bedoeling dat ik hem na ga doen of wil doen. Verre van dat. Maar het is wel iets wat ik graag doe: om me heen kijken en zien. Haanstra was er met zijn films ook al zo’n meester in. Het zien kan op verschillende manieren. Ene keer zie ik er iets voor onze klucht in (hierover zal ik vast eens wat schrijven), een andere keer iets voor een fantasy-verhaal (ditto), maar heel vaak zie ik gewoon een leuk verhaal, of een ernstige… of gewoon een verhaal.

Dat wil ik proberen op deze log neer te zetten: verhaaltjes uit het dagelijkse leven. Soms aangedikt, soms geen woord overdreven.

Veel plezier en hopelijk zie ik je hier.

Nog wat dingen over mij:

* Schrijft graag: Fantasy, korte verhalen, toneel-stukken.

* Speelt graag: Toneel en gitaar.

* Uitgegeven: Ja. Wat korte verhalen, collums en twee toneelstukken.

* Heel lang bezig met een fantasy boek, ‘Boek der Goden. Bijna is het al klaar, maar nog net niet helemaal.